NOSALTRES

L' empresa Copermahijos està formada per un equip de professionals que treballen junts des de fa más de 10 anys al sector de la construcció. Es tracta d'una empresa d'àmbit familiar que principalment realitza reformes integrals i generals.

 

Una de les premisses per les quals ens regim i que transmetem als nostres treballadors és, que han de ser summament acurats amb els acabats, aconseguint així un gran resultat amb el qual quedin satisfets els nostres clients.

 

A més des d'inici de l'any 2014, Copermahijos & 2mil5 S.L s'ha adherit al gremi de constructors i promotors d'obres de Mataró i comarca.

MISSIÓ

Des del seu naixement, Copermahijos ha vetllat per oferir el millor servei als seus clients, sent molt rigorosos amb els acabats i amb els gustos de cadascun d'ells. La nostra premissa és clara, volem satisfer-vos, i per això busquem l'opció qualitat-preu que pugui ser del vostre grat.

 

A més oferim la possibilitat de pagar en còmodes terminis, estudiem les condicions dels nostres clients i adaptem el pagament a elles. El percentatge sempre dependrà del cost total de l'obra, però entenem la situació econòmica que vivim i us volem aportar majors facilitats per aconseguir la reforma que s'adapti a tu.

 

També realitzem assessoraments personalitzats, volem recrear la idea que tens en ment i que en plasmar-la t'agradi i quedis 100% satisfet.

 

I tot això, no seria possible sense estar al dia dels materials que hi ha al mercat i de les noves tendències en disseny que estan per arribar.

 

 

Rigurosos

acabats

Assessorament

personalitzat

Facilitats

de pagament

Últimes

tendències

TREBALLS REALITZATS

 

SERVEIS

Si necessites qualsevol tipus de reforma a casa i vols un servei delicat, acurat, personalitzat i de confiança, nosaltres t'ajudem.

 

Posa't en contacte amb nosaltres i trobarem la forma més adequada de realitzar aquest projecte que tens en ment, estalviant temps i diners i obtenint els millors resultats. Recorda, el nostre objectiu és complaure't, realitzar de la millor forma aquest projecte amb el qual somies.

 

 

Copermahijos s'especialitza en la petita reforma, a donar vida a aquest bany que portes pensant temps renovar, o a la cuina amb la qual somies...ens dediquem tant a reformes exteriors com a interiors tant d'habitatges particulars com a comunitats de veïns o comerços.

 

Sabem i coneixem les necessitats dels nostres clients en iniciar un projecte en qüestió, per la qual cosa treballem amb un equip molt professional format per industrials dedicats al sector de la construcció, facilitant als nostres clients serveis d'arquitectura, pintura, interiorisme, alumini...

 

Lampistería

Pintura

Albañilería

Arquitectura

Carpintería

Interiorismo

CONTACTA

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, no dubtis a emplenar el nostre formulari i et trucarem.

 

Ens trobem a:

Av/ LLeida 37, Local 3

Premià de Dalt (BCN)

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

Últimes publicacions

Segueix-nos i estigues atent a totes les novetats!

Copermahijos&2mil5 S.L - Av.LLeida 37 Local 3 Premià de Dalt (08338) - Telf. 620226131 - 938535334

© Copyright 2016 Copermahijos&2mil5 S.L . All rights reserved

Disseny creat per: Laura Matallana